Professionel gulvservice i hele Storkøbenhavn

Har din virksomhed brug for en professionel flyttepartner?
Kontakt Københavns Gulvservice i dag.

Gulvafhøvling og behandling i Storkøbenhavn

Lad os høvle dine gulve ned – så bliver de så gode som nye.

Hos Købehavns Gulvservice varetager vi alle former for gulvservice. Vi sliber gulve, høvler gulve, og foretager reparation og anden gulvbehandling. Vi henvender os til både privatkunder og erhvervskunder, og vi hjælper vores kunder med stort som småt inden for gulvarbejde. Mangler du en professionel til at hjælpe dig med gulvafhøvling nær Amager eller Frederiksberg, er vi mand for at klare opgaven. Din gulvmand kører i hele Storkøbenhavn, så om du bor i Valby eller ved Broerne er uden betydning.

Hvad er gulvafhøvling?

Ethvert gulv bliver slidt, når det bliver brugt. Det slider på gulvet, at der står møbler på det, og det slider, når der bliver gået og flyttet ting på gulvet. Ser dit gulv slidt ud, behøver du ikke skifte det ud, men du kan friske det op ved at slibe eller høvle det ned. En gulvafslibning kan være nok, hvis gulvet ikke er meget slidt eller beskadiget, og ellers er det anbefalelsesværdigt med en gulvafhøvling.

Ved afhøvling af gulve fjerner vi ikke bare den gamle overfladebehandling, som når vi sliber det, men vi fjerner også det øverste lag af trægulvet. Har dit gulv brug for en grundig overhaling, kan det være en god ide at få det høvlet ned. Når vi er færdige med at høvle gulvet ned, sliber vi det efterfølgende. Det gør vi for at sikre, at der ikke er ujævnheder i gulvet.

Hvor tit kan gulvet tåle en gulvafhøvling?

Vi fraråder, at du selv giver dig i kast med gulvafhøvling. Gulvbehandlingen bør altid foretages af en professionel gulvmand, der har den rigtige viden og de rigtige maskiner. Det er svært at sige, hvor mange gange dit gulv kan holde til at blive høvlet ned. Det kommer blandt andet an på, hvor mange gange det er blevet gjort tidligere og hvor meget, der er taget af. Vi hjælper dig gerne med at vurdere, om det er en god ide med gulvafhøvling hos dig, eller om du bør tænke i andre løsninger.

Kontakt os for mere information om afhøvling af gulve

Du er velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du gerne vil have os til at se på dit gulv. Du kan ringe til os på telefon 50 72 62 02 eller sende os en e-mail på alt-gulve@live.dk.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Din lokale gulvmand i Storkøbenhavn