Professionel gulvservice i hele Storkøbenhavn

Trænger dine gulve til en opfriskning?
Så er der hjælp at hente hos din lokale gulvmand!
Kontakt Københavns Gulvservice i dag.

Professionel gulvafslibning i København

Hos Københavns Gulvservice tilbyder vi vores kunder en alsidig gulvservice. Vi er en tømrervirksomhed, der har valgt at have gulvarbejde som vores fokusområde, og vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder. Vi kan hjælpe dig med slibning af gulv og andre former for gulvbehandling. Vi hører gerne fra dig, hvis du efterspørger gulvafslibning i Valby, på Amager, på Frederiksberg eller ved Broerne. Vores kunder befinder sig overalt i Storkøbenhavn.

Slibning af trægulv eller slibning af parketgulv

Vi har maskinerne og kompetencerne til at slibe alle de former for gulve, der kan slibes. Når vi sliber dit gulv, er det vigtigt for os, at du får den rette vejledning. Behandling og vedligeholdelse er i høj grad med til at afgøre hvor mange år frem i tiden, du kan have glæde af det resultat, vi har skabt hos dig efter en gulvafslibning. Vi er altid parat til at vejlede dig, så du har de rigtige forudsætninger for at passe godt på dine nye gulve.

Hvorfor er det en god ide at slibe gulv?

Har du et trægulv i dit hus, kan du ikke undgå, at det med tiden vil blive slidt. Gulvet udsættes for slitage, når du går på det, og møbler kan sætte mærker på gulvet. Hvor lang tid der går, før gulvet trænger til en opfriskning, afhænger af hvor mange personer, der bor i husstanden, og hvor meget du er hjemme. Gulvet bliver misfarvet og mørkere, når det bliver slidt, men med en gulvafslibning kan vi få det til at se ud, som var det helt nyt.

Det er helt op til dig, om du gerne vil bevare gulvets oprindelige udseende, eller om du trænger til fornyelse. Vi hjælper dig gerne på vej og deler ud af vores viden, så du er i stand til at træffe en beslutning på et oplyst grundlag. Og vores gode råd er altid gratis.

Lad os give dig et tilbud på gulvafslibning

Har vi fanget din interesse? Du er velkommen til at kontakte os for mere information eller for at lave en aftale med os. Ring til os på telefon 50 72 62 02 eller skriv til os på alt-gulve@live.dk.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Din lokale gulvmand i Storkøbenhavn