Professionel gulvservice i hele Storkøbenhavn

Har din virksomhed brug for en professionel flyttepartner?
Kontakt Københavns Gulvservice i dag.

Ludbehandling af gulv i København

Vil du gerne give dine gulve et nyt udtryk med en ludbehandling?

Vi er din lokale gulvekspert. Hos Københavns Gulvservice er vi specialiseret i gulve og i alle former for behandling af trægulve. Vil du gerne have frisket dine gulve op, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi udfører ludbehandling i Storkøbenhavn, og hvad enten du gerne vil have udført en gulvbehandling på Amager eller Frederiksberg, kører vi gerne hen til dig. Vi fungerer som gulvmand i Valby, ved Broerne og i den øvrige del af København.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling
  • Lakering af gulv
  • Sæbebehandling af trægulv
  • Ludbehandling

Vedligeholdelse af dit gulv efter en ludbehandling

Vil du gerne have et flot, lyst gulv med synlige årer? Så kan en ludbehandling være et godt valg. Det giver dig et pænt, naturtro gulv, der er indbydende og lyst. Et ludbehandlet gulv er mere modtageligt over for snavs og pletter end et gulv, der er blevet lakeret eller behandlet med olie. Du skal derfor regne med en større grad af vedligeholdelse, hvis du vælger denne form for gulvbehandling.

Du vedligeholder og vasker dit ludbehandlede gulv ved at vaske det jævnligt med sæbespåner, som du opløser i vand. Sæben er med til at lægge en hinde, der beskytter gulvet mod snavs. Du kan også bruge en specialsæbe til at vaske dit gulv i, men husk altid at bruge den, der passer bedst til dit gulv. Vedligeholder du dit gulv på den rigtige måde, kan du få glæde af dit flotte gulv i lang tid.

Er du i tvivl om, hvordan du skal pleje dit gulv, giver vi dig gerne gode råd med på vejen. Når vi har ordnet dit gulv, ser vi det som en del af vores opgave at vejlede dig, så du kan få mest muligt glæde af dit gulv.

Du er velkommen til at kontakte os

Vil du gerne vide mere om de ydelser, som vi tilbyder? Eller vil du gerne have os til at hjælpe dig med dit gulv? Du kan henvende dig til os ved at ringe på telefon 50 72 62 02 eller ved at sende en e-mail til os på alt-gulve@live.dk. Vil du gerne have os til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, finder vi også ud af det.

Bliv kontaktet

Har du en opgave du gerne vil have et tilbud på? Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Din lokale gulvmand i Storkøbenhavn